INTERWETTEN-100 ΕΥΡΩ ΔΩΡΕΑΝ

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Το Trading στο στοίχημα

Σίγουρα αρκετοί από εσάς γνωρίζετε τί είναι το trading στο στοίχημα.Για όσους δεν γνωρίζουν θα προσπαθήσω να το εξηγήσω όσο πιο απλά μπορώ και είμαι σίγουρος ότι θα ενθουσιαστείτε όταν ανακαλύψετε αυτόν τον νέο τρόπο στοιχηματισμού.


Για να κατανοήσουμε όμως τί είναι το trading,θα πρέπει αρχικά να ξέρουμε τί είναι τα "ανταλλακτήρια".

Με λίγα λόγια τα "ανταλλακτήρια" είναι τοποθεσίες στο δυαδύκτιο(sites) στις οποίες γίνεται ανταλλαγή στοιχημάτων μεταξύ των παικτών και ο παίκτης μπορεί να αγοράσει αλλά και να πουλήσει στοιχήματα.Δηλαδή ο παίκτης γίνεται και book αν το θελήσει.Για παράδειγμα εγώ σαν παίκτης σε έναν αγώνα π.χ Ίντερ-Μίλαν μπορώ να ποντάρω στην νίκη της Ίντερ αλλά μπορώ να προσφέρω και σε άλλο παίκτη την νίκη της Ιντερ με την ίδια,υψηλότερη ή χαμηλοτερη απόδοση.

Δηλαδή αν ποντάρω 100 ευρω στην νικη της Ιντερ με απόδοση 1,9 θα πάρω 190 ευρώ,δηλαδή 90 ευρω καθαρό κέρδος.

Αν προσφέρω(κάνω εγώ τον book) την νίκη της Ίντερ με 1,9 και κάποιος άλλος παίκτης αγοράσει το στοίχημα με 100 ευρώ,τότε αν νικήσει η Ίντερ θα πρέπει να του πληρώσω 90 ευρώ,ενώ αν η Ίντερ χάσει ή έρθει ισοπαλία θα κερδίσω εγώ 100 ευρω.

Ελπίζω να καταλάβατε την διαφορά του να ποντάρεις(αγοράζεις)ένα στοίχημα απ'το να το προσφέρεις.
Τώρα,στα ανταλλακτήρια σχεδόν όλοι οι αγώνες παίζονται live πράγμα που σημαίνει οτι μπορείς να στοιχηματίσεις κάθε στιγμή στα 90 λεπτά του παιχνιδιού μέχρι την λήξη του.

Κι εδώ έρχεται το trading.Θα προσπαθήσω να σας δώσω να το καταλάβετε μέσα απο ένα παραδειγμα:

Ας πούμε οτι γίνεται ο αγώνας Ρόμα-Λυών με σετ αποδόσεων 1:2,5 X:3,25 2:2,8
Αγοράζω την νίκη της Ρόμα(δηλαδή ποντάρω 1000 ευρω στη νίκη της Ρόμα).Αν νικήσει η Ρόμα θα κερδίσω 2.500 ευρω δηλαδή 1.500 ευρώ καθαρό κέρδος.Αν δεν νικήσει χάνω τα 1000 ευρω.

Μπορώ όμως να αποφύγω αυτό το ρίσκο με trading.Τί εννοώ?Όταν η Ρομα προηγηθει με 1-0 η απόδοση του άσσου(η νίκη της δηλαδή) θα πέσει γύρω στο 1,3.Στο σημείο αυτό προσφέρω εγω την νίκη της Ρομα στο 1,35 με maximum ποντάρισμα τα 2000 ευρω.Τότε ένας άλλος παίκτης αγοράζει το στοίχημα που προσφέρω με αποτέλεσμα αν νικήσει η Ρόμα να πρέπει να τον πληρώσω 700 ευρω.

Ποιό είναι το αποτέλεσμα?Αν νικήσει η Ρόμα εγώ θα κερδίσω 1500 ευρώ με το αρχικό μου ποντάρισμα μείον τα 700 ευρω που θα πληρώσω τον άλλο παίκτη,καθαρο κερδος 800 ευρώ.Αν χάσει ή φέρει ισοπαλία η Ρόμα χάνω τα 1000 ευρώ του αρχικου μου πονταρίσματος αλλά κερδίζω τα 2000 ευρώ του άλλου παίκτη που είχε αγοράσει την προσφορά μου για νίκη της Ρομα στο 1,35.

'Αρα αν νικησει η Ρομα έχω καθαρό κέρδος 800 ευρω, ενώ αν χάσει ή έρθει ισόπαλια έχω καθαρό κέρδος 1000 ευρώ!ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 3 ΣΗΜΕΙΑ(1,Χ,2)ΔΗΛΑΔΗ!!!

Δηλαδη στο trading το μόνο πράγμα που μας ενδιαφέρει είναι να προηγηθεί η ομάδα που έχουμε ποντάρει αρχικα.Μετά,με την πτώση των αποδόσεων κανουμε trading και εξασφαλίζουμε κέρδος και στα 3 σημεια!

Το μοναδικό διαθέσιμο ανταλλακτήριο στοιχημάτων για Έλληνες παίκτες ήταν το MatchBook όμως και αυτό μπλοκαρίστηκε από την ΕΕΕΠ.Αν και δέχεται Έλληνες παίκτες μπορείτε να "φτάσετε" στην ιστοσελίδα του μόνο μέσω VPN.Ελπίζουμε κάποια στιγμή να υπάρχει ένα νόμιμο ανταλλακτήριο και για τους Έλληνες παίκτες,που πραγματικά λείπει πολύ από την αγορά του στοιχήματος στην Ελλάδα.

Ελπίζω να καταλάβατε!Αν έχετε απορίες μην διστασετε να τις κάνετε στα σχολια της ανάρτησης






7 σχόλια:

ADIS PICKS είπε...

Πετυχημένο trading εχτες στο κύπελλο Ουέφα στον αγωνα της Ροζενμποργκ με την Λέγκια.

http://prntscr.com/eoomz

ADIS PICKS είπε...

Άκομη ένα επιτυχημένο trading

http://prntscr.com/eqnmh

ADIS PICKS είπε...

κι'αλλο ενα επιτυχημενο trading

http://prntscr.com/eslge

ADIS PICKS είπε...

παμε καλα και σημερα



http://prntscr.com/f2tko

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας.

Μπορειτε να μου εηγησετε τι ειναι το lay?

Eυχαριστω!

ADIS PICKS είπε...

Ειναι το ιδιο με το να παιζεις "κατα" και οχι "υπερ" μιας ομαδας.Το ανταλλακτηριο σου δινει την δυνατοτητα να εισαι εσυ ο μπουκ ανα πασα στιγμη.Δηλαδη αν σε εναν ματς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ το σκορ ειναι 1-0 και η τιμη του ασσου ειναι στο 1,3 κι εσυ πιστευεις οτι θα ερθει 1-1,αντι να πονταρεις στο Χ τα χρηματα σου,κανεις lay (παιζεις κατα δηλαδη) του ασσου.Και πως το κανεις αυτό θα μου πεις τωρα.Πολυ απλα προσφερεις πατωντας το κουμπακι με το lay ,οριζεις την τιμι του ασσου πχ στο 1,31 και προσφερεις πονταρισμα 100 ευρώ.Καποιος παικτης θα αγορασει το στοιχημα αυτο.Αν το ματς ερθει 1-0 χανεις 31 ευρώ.Αν ερθει Χ κερδιζεις καθαρα 100.Με τον τροπο αυτο εσυ εισαι ο μπουκ και ο παικτης ή οι παικτες ειναι οι αλλοι που αγοραζουν το στοιχημα που εφτιαξες εσυ με τισ δικες σου αποδοσεις.

λουης είπε...

ωραιο το WBX