INTERWETTEN-100 ΕΥΡΩ ΔΩΡΕΑΝ

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Για την νίκη ΠΑΟ και Ολυμπιακός

Εχθές πέρασαν Ρεάλ(ειχε να νικήσει στο Ριαθόρ απο το 1991) και Έβερτον,η Χέρτα δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που είχε και την υπεροχή της σε όλο το παιχνίδι,ενώ το Αννόβερο έχασε με κάτω τα χέρια και όπως δείχνουν τα πράγματα έχει μπει σε μεγάλη κρίση και θα παλέψει για την παραμονή του στην κατηγορία.Η Γουεστ Χαμ υστερα απο 7 συνεχομενες νίκες επί της Μπλάκμπερν έμεινε στο 0-0 και μας χάλασε το trading.

Για σήμερα βασικό μου παιχνίδι με δυνατό ποντάρισμα στην δυάδα ΠΑΟ και Ολυμπιακού.Αυτή η ΑΕΚ δεν μπορεί να στερήσει απο τον ΠΑΟ την νίκη αλλά και ο Ολυμπιακός μετά την χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ χρειάζεται την νίκη πάση θυσία απέναντι στον ελλειπή Πανιώνιο.

Βασική Δυάδα λοιπόν:

ΠΑΟ-ΑΕΚ 1 (στο 1,8)


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 (στο 1,85)

Μονά αποδεκτά:


ΞΑΝΘΗ-ΑΡΗΣ 2 (στο 2,85)


ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 2 (στο 2,75)


ΣΙΒΑΣΠΟΡ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2 (στο 1,85)


ΟΥΤΡΕΧΤΗ-ΧΕΡΑΚΛΕΣ 1 (στο 1,8)


ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ-ΡΙΟ ΑΒΕ 1 (στο 2,3)


ΟΣΕΡ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 2 (στο 4,65)


ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ-ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ 1 (στο 2,05)

Σημερινό Trading:

Θα είναι ο αγώνας ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΑΓΙΑΞ.Πόντάρουμε στην νίκη της Φέγενορντ και περιμένουμε να προηγηθεί για να αρχίσουμε το trading.H τιμή του άσσου στα ανταλλακτήρια ειναι:
Betfair: 3,3
Betsson: 3,3

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

File Adi extes isoun atyxos,eida olous toys agones kai mono to Anobero eprepe na xasei.Pame gia alla simera kalytera.Kalh epitixia.

Ανώνυμος είπε...

Καλη επιτυχια!

Ajax13 είπε...

Παμε γερα σημερα φιλε Αδη.Καλη επιτυχια!

ADIS PICKS είπε...

Καλή επιτυχία σε όλους!Μείνετε συντονισμένοι αρχίζει το ματς σε 5 λεπτά,ας ελπισουμε να προηγηθει η Φεγενορντ καποια στιγμη να αρχίσουμε το trading!

Ανώνυμος είπε...

H Feyenord exei tin mpala kai piezei o Ajax bazei goal.Ti gantemia einai ayti poy mas dernei?

ADIS PICKS είπε...

Πράγματι μεγάλη αδικία για την Φέγενορντ.Έχει 1 ημίχρονο ακόμη,ας ε΄πίσουμε να το γυρίσει και να προηγηθεί κάποια στιγμή να κάνουμε το trading.

Ανώνυμος είπε...

1-1 o Ajax sto 70'

Ανώνυμος είπε...

Tha kanoyme kana trading file adi?

ADIS PICKS είπε...

Κάτσε να δούμε πώς θα πάει το βασικό στοίχημα για σήμερα,δηλαδή η δυάδα.Ο Ολυμπιακός νίκησε,τώρα παίζει και ο ΠΑΟ.Αν κερδίσει θα παίξουμε trading την Ρίβερ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Παο επρεπε να κερδιζει 5-1 μεχρι τωρα με τοσα που εχει χασει

Ανώνυμος είπε...

E,mamithike kai simera!!!Ola straba kai anapoda!

Ανώνυμος είπε...

E,gia auto erxomaste na doume kana prognostiko apo ton adi poy einai eidikos sto stixima opos lete,alla den blepo fos....!

ADIS PICKS είπε...

Τί να κάνω βρε παιδιά?Δεν είδατε το ματς του ΠΑΟ?Απειρες κλασικες ευκαιρίες και δοκάρια,αλλά η ρημάδα η μπάλα δεν έμπαινε μέσα!

Ανώνυμος είπε...

Oi epiloges itan poly sostes.Ta magia prpei na lisoyme

Andreas είπε...

Ο Γεναρης έφυγε, από αύριο πιστεύω θα ξεκινήσουμε θετικά. Adi ξεκινα από τώρα για τους αυριανούς αγώνες κ να καταλήξεις σε έναν σπεσιαλ! :) αλήθεια τις διαφημίσεις του google γιατί τις εβγαλες;

ADIS PICKS είπε...

Δυστυχώς η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη αυτό το Σ/Κ,κανένα απο τα δύο trading δεν "βγήκαν",έτσι ώστε να πάρετε μια ιδέα για το τί εστί trading.Θα δείτε όμως οτι μακροπρόθεσμα θα είμαστε κερδισμένοι.

Αντρέα τα ads τα έβγαλα γιατί δεν μου "άρεσαν στο μάτι" και το κέρδος ήταν μηδαμινό

Andreas είπε...

Μια ερώτηση εάν βάλω 100€ στην tipico & πάρω αλλά 100€ μπόνους ποτε μπορώ να αποσυρω το αρχικό μου κεφάλαιο κ ποτε το μπόνους;

ADIS PICKS είπε...

Αφού ποντάρεις τρεις φορές το συνολικό ποσό(100 που καταθέτεις και 100 που θα πάρεις μπόνους).Αλλά μπορείς να σηκώσεις όλα σου τα κέρδη και να αφήνεις το κεφάλαιο μέσα;)