INTERWETTEN-100 ΕΥΡΩ ΔΩΡΕΑΝ

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Η διαχείριση του κεφαλαίου μας

Δεν υπάρχουν αξιόλογες αγωνιστικές ευκαιρίες αυτές τις ημέρες για να ποντάρω,οπότε είπα να μιλήσουμε για το πώς πρέπει να διαχειρίζεται την μπάνκα του ένας σωστος παίκτης του στοιχήματος.

Οι περισσότεροι παίκτες δεν διαθέτουν μια αρχική μπάνκα(ένα αρχικό χρηματικό ποσό δηλαδή) για στοιχηματισμό.Προτιμούν να παίζουν ανάλογα με τί αντέχει η τσέπη τους την συγκεκριμένη ημέρα που διεξαγονται οι αγώνες.Αυτό είναι ένα απο τα βασικά λάθη γιατί με το πέρασμα του χρόνου ο παίκτης δεν ξέρει πόσα πραγματικά έχει παίξει,πόσα έχει κερδίσει και πόσα έχει χάσει.Ρωτήστε κάποιον παίχτη που παίζει έτσι αν ξέρει να σας πει πόσα έπαιξε,κέρδισε,έχασε τον περασμένο χρόνο.Σίγουρα δεν ξέρει ούτε στο περίπου...

Απαραίτητη λοιπόν είναι η ύπαρξη ενός αρχικού κεφαλαίου(μπάνκα) που θα διαθέσουμε για στοιχηματισμό,έτσι ωστε να έχουμε τον πλήρη έλεγχο των εσόδων και των απωλειών μας.Πιστέψτε με θα γλιτώσετε πολλές παράπλευρες απώλειες αν υιοθετήσετε την φιλοσοφία της αρχικής μπάνκας στο παιχνίδι σας.

Υποστηρίζεται οτι κάθε στοιχηματική ημέρα δεν πρέπει να ποντάρεις περισσότερο απο το 20% της μπάνκας σου.Εγώ προσωπικά προτιμώ να μην ξεπερνάω το 15%(κατά μέσο όρο παίζω το 10%).

Επίσης θα πρέπει να βάζουμε στόχους για την άυξηση της μπάνκας,π.χ να την έχω διπλασιάσει σε 3 μήνες κτλ.Αυτό δίνει ηρεμία στο παιχνίδι μας και δεν μας ωθεί στην απληστία,δηλαδή στην προσπάθεια που κάνει ο μέσος παίκτης να κερδίσει πολλά λεφτά με μικρό ποντάρισμα,μια τακτική που οδηγει τον παίχτη στον "κουβά" πολύ συχνά.

Πιστεύω να κατανοήσατε την σημασία της διάθεσης ενός αρχικού κεφαλαίου αλλά και της σωστής διαχείρισής του,περιμένω και τα δικά σας σχόλια....



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eyxaristw file gia tis symboules.Etsi opos to paratheteis bgazei noima.Tha ithela na rotiso omos pia einai i minimum banka pou borw na exw?

ADIS PICKS είπε...

Το ποσό της μπάνκας δεν έχει τόση σημασία όσο η πειθαρχία και η σωστή,άνω του μέσου όρου,πρόβλεψη.Η μπάνκα μπορεί να είναι και 100 ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

file adi,gia aurio kurikah exeis kana X na mou proteineis..den 8elw kana proxeiro,psaxto!!se empisteuomai