INTERWETTEN-100 ΕΥΡΩ ΔΩΡΕΑΝ

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Εν Όψη Μουντιάλ....

Το Π/Σ/Κ που πέρασε δεν προέκυψαν αγωνιστικές ευκαιρίες με βάση τα κριτήριά μου και αυτό ίσως λύνει την απορία σε πολλούς από εσάς γιατί δεν αναρτώ προγνωστικά σε καθημερινή συχνότητα.Η απάντηση είναι οτι ποντάρω μόνο σε αγώνες που πραγματικά πιστεύω οτι θα κερδίσουν,παίζω για να κερδίσω και όχι μόνο να διασκεδάσω(άλλωστε αν χάνει κάποιος συνέχεια τότε μάλλον στεναχωριέται παρά διασκεδάζει).Λογικό είναι να μην υπάρχουν αγωνιστικές ευκαιρίες κάθε μέρα,άρα δεν παίζουμε κάθε μέρα....

Τα πρωταθλήματα έχουν φτάσει στο τέλος τους και πλησιάζει ο καιρός της έναρξης του Μουντιάλ,το οποίο θα μας απασχολήσει έντονα στοιχηματικά και όχι μόνο,αφού και η Εθνική μας θα πάρει μέρος σε αυτό το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

Οι διεθνείς διοργανώσεις ποδοσφαίρου(όπως Euro,Mundial,κτλ.) αποτελούν προσοδοφόρο έδαφος για τους παίκτες του στοιχήματος οχί τόσο δια μέσου της πρόβλεψης του τελικού αποτελεσμάτος αλλά κυρίως απο την πρόβλεψη των ειδικών στοιχημάτων σε κάθε αγώνα. Από εδώ θα βρείτε πάρα πολλές προτάσεις για ειδικά στοιχημάτα,κατά την διάρκεια του Μουντίαλ.Πολλές εταιρίες στο internet όπως η EXPEKTGAMEBOOKERSΒΕΤ365 κι άλλες παρόμοιες εταιρίες διαθέτουν ήδη πληθος ειδικών στοιχημάτων για το Μουντιάλ.

Όσο αφορά το στοίχημα σήμερα,δεν υπάρχει κάτι το αξιοσημείωτο αν θέλουν κάποιοι να πάιξουν κάτι με το ζόρι, ας πάιξουν το 2πλο της Χελσινμπόργκ με αποδοση γύρω στο 2,2 και τον άσσο από ημίχρονο της Ελσίνκι σε απόδοση 2,3.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Re file pali epiases tin dyada pou proteines!!!!!!Ta exo paiksei me tin parti sou!DEN PAS POTE KOUBA ESY????POS GINETAI AUTO????

Ανώνυμος είπε...

Εισαι ο καλυτερος απο ολους φιλε!!!Παλι ταμειο μας πηγες...Θα το πω σε ολους τους φιλους μου να παρακολουθουν το blog σου.Αντε ρε φιλε δωσε μας κι αλλα σημεια να παμε ταμειο γιατι εχουμε πεσει μεσα στο κουβα με τα τοσα λαμογια που βγαζουν προγνωστικα του κωλου....Εσυ εισαι πραγματι αυθεντικος και μεγαλος παικτης!!!