INTERWETTEN-100 ΕΥΡΩ ΔΩΡΕΑΝ

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Συντήρηση δυνάμεων και.....της μπάνκας μας

Πέρασε εχθές η 2η δυάδα χάσαμε τα άλλα δυο στοιχήματα από 1 αγώνα στο καθένα,παρόλα αυτά αν ακολουθήσατε το προτεινόμενο ποντάρισμα θα βγήκατε κερδισμένοι.Για παράδειγμα αν βάλατε 100 ευρώ στην 1η δυάδα,50 ευρώ στην 2η δυάδα και 20 ευρώ στην τριάδα συνολικά θα είχατε πονταρεί 170 ευρώ.

Πέρασε μόνο η 2η δυάδα(με Ρόζενμποργκ και Τρόμσο) σε απόδοση 5,5.Ποντάραμε 50 ευρώ στην δυάδα αυτή και κερδίσαμε 275 ευρώ.Μείον τα 170 ευρώ που παίξαμε μας μένουν και 95 ευρώ καθαρά κέρδη.

Άρα κερδοφόρα μέρα και η χθεσινή(λίγα χρήματα κερδίσαμε αλλά σημασία έχει να κερδίζουμε και όχι να πηγαίνουμε κουβά και να βάζουμε το χέρι συνέχεια στην τσέπη μας).

Για σήμερα δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο οπότε καλό είναι να κάνουμε μια συντήρηση δυνάμεων αλλά κυρίως της μπάνκας μας εν όψει Μουντιάλ.

Αν κάποιος θέλει να παίξει κάτι με το ζόρι ας παίξει την παρακατώ δυάδα(με χαμηλό ποντάρισμα)

ΕΣΤΕΡ-ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ-------2 (στο 1,8)


ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ-ΓΚΑΪΣ-------1 (στο 2,55)

Οι αποδόσεις είναι από την  Expekt

Y.Γ : Μην χάσετε τις επόμενες μέρες την δημοσίευση του νέου μου blog για το πόκερ στο οποίο μεταξύ πολλων άλλων γεγονότων θα προσφέρω και Freeroll τουρνουά μόνο για τους χρήστες του blog με εγγυημένα χρηματικά έπαθλα.Το μόνο που θα χρειάζεται να έχετε για να συμμετάσχετε θα είναι ο ειδικός κωδικός που θα σας κοινοποιείται μέσα από τις αναρτήσεις του blog!


Δεν υπάρχουν σχόλια: