INTERWETTEN-100 ΕΥΡΩ ΔΩΡΕΑΝ

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Η Παραγουάη για τους 8....

Έχοντας παρακολουθήσει τους αρχικούς αγώνες του Μουντιάλ βγάζουμε το συμπέρασμα ότι οι ομάδες δεν διαφέρουν σε πολύ απο την απόδοση που είχαν στα τελευταία φιλικά πριν την εναρξη της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Έχοντας παρακολουθήσει όλη την προετοιμασία των ομάδων είχα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Παραγουάη ήταν η πιο πληρης,δεμένη και με αυτοματισμούς ομάδα της Λατινικής Αμερικής.Σήμερα παίζει με το "φάντασμα"της Ιταλίας,που όσο και αν μεταμορφωθεί(που δεν το πιστεύω) στο σημερινό ματς,δεν θα μπορέσει να φτάσει το επίπεδο των Λατινοαμερικανών.


Όποιος είδε την Ιταλία στα φιλικά θα πρέπει να στεναχωρήθηκε με την κατάντια της παγκόσμιας πρωταθλήτριας,το αργό και αναχρονιστικό ποδόσφαιρό της αλλά και την εμφανή έλλειψη πίστης και θέλησης από τους Ιταλούς για κάτι καλό.Συνυπολογίζουμε και τις σημαντικές απουσίες της την τελευτάια στιγμή,και πάμε προς την νίκη της Παραγουάης.

Επίσης της Παραγουάη την έχω παίξει και για την κατάκτηση του τροπαίου σε απόδοση 130 και μόλις (και αν) προηγηθει στους 16 θα την κάνω trading που η τιμή της τοτε θα είναι κάτω απο 20 και θα έχω σίγουρο κέρδος.

ΙΤΑΛΙΑ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ-------2 ( στο 3,95 στην Betfair)


Καλή Επιτυχία!!!



centrebet.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: