INTERWETTEN-100 ΕΥΡΩ ΔΩΡΕΑΝ

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει....

Ύστερα από την εκπληκτική χθεσινή μέρα που πιάσαμε τα 4 απο τα 5 trading,ειναι λογικό οτι και σήμερα θα παίξουμε με αυτό το στυλ.Άλλωστε ομάδα που κερδίζει δεν...αλλάζει,έτσι κι εμείς θα συνεχίσουμε το trading και σήμερα.

Η Ζυρίχη παίζει εκπληκτική μπάλα και το απέδειξε στην πρεμιέρα απέναντι στην πρωταθλήτρια Βασιλεία που από καθαρη τύχη πήρε την νίκη στο 90' .Σήμερα αντιμετωπίζει την Γκρασχοπερς και πιστεύω πως τουλάχιστον θα προηγηθεί.

Η Αούστρια Βιέννης είναι αήττητη από τον Μάρτιο,δεν έχει δεχθει γκολ για περισσότερο απο 500 λεπτά και πιστεύω ότι θα επιβληθεί της Λίντσερ που έφαγε 5 γκολ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η Στάμπαεκ περνάει ώρες μεγάλης κρίσης μιας και ο τωρινός της προπονητης ετοιμάζεται να αναλάβει την...Ροζενμποργκ!

Η Σταρτ πάει με απουσίες να αντιμετωπίσει την Μόλντε(σχεδόν όλη η ομάδα απουσιάζει) και αυτο το σημειο αποτελεί στήριγμα για οποιον θέλει να παίξει ένα παρολί.Εγω πάντως θα το κάνω και αυτο trading.

Συνοπτικά λοιπον έχουμε:

ΖΥΡΙΧΗ-ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ----------1 (στο 2,1)

ΛΙΝΤΣΕΡ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ-------2 (στο 1,75)

ΣΤΑΜΠΑΕΚ-ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ-------2 ( στο 2,3)


ΜΟΛΝΤΕ-ΣΤΑΡΤ-------1 ( στο1,7)


'Ολα τα ματς θα τα κάνω trading,άρα το μόνο που με νοίαζει είναι να προηγηθεί κάποια στιγμή η ομάδα που έχω αρχικά ποντάρει και μετά θα κάνω trading και θα έχω κέρδος σε όλα τα σημεία!

Για όποιον θέλει να παίξει ένα παρολι μπορεί να συνδυάσει τις Μόλντε,Ζυρίχη,Αουστρια Βιέννης.

Καλή επιτυχία!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: