INTERWETTEN-100 ΕΥΡΩ ΔΩΡΕΑΝ

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Σε αγωνιστική πτώση η Κέρκυρα

Ταμείο εχθές με την δυάδα Αουε-Αζάξιο δεν μας έκανε το χατήρι η Σεντάν που έχασε με "κάτω τα χέρια" απο την Λαβάλ ενώ η Φιορεντίνα κέρδισε πολύ πιο εύκολα απ'οτι δείχνει το τελικό 0-1 αφου το σκορ θα μπορούσε να είναι πολυ μεγαλύτερο με βάση τις ευκαιρίες που έκανε στο ματς.

Δύσκολη μέρα η σημερινη για τους παίκτες του στοιχήματος αφου πολλές παγίδες κρύβονται στο κουπόνι.Όλος ο κόσμος έχει πέσει στο 2πλο της Τότεναμ...Συμφωνώ στο οτι η Τοτεναμ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το πιθανότερο είναι να νικήσει,όμως υπάρχουν κάποια στοιχεία που με αποτρέπουν να ποντάρω πάνω της:Η αρνητική προϊστορία (τελευταια νίκη σε αυτο το γήπεδο απο το 1996!!),κούραση απο τον μεσοβδόμαδο παιχνίδι στο Τσαμπιονς Λιγκ και οι απουσίες του Φαν Ντε Φααρτ και ίσως και του ταχύτατου Λένον κάνουν...αποτρεπτικό το ποντάρισμα στην νίκη της Τοτεναμ.Ας νικησει και 5-0 εγω με αυτες τις προυποθεσεις δεν την ποντάρω....

Επίσης η Μπουντεσλίγκα έχει δυσκολη αγωνιστικη και δεν βλέπω κάποιο ξεκάθαρο σημείο οπότε απέχω κι απο εκεί.

Πάμε τώρα στις σημερινές επιλογές:

Η Κέρκυρα μετά το φανταστικό ξεκίνημα της (και απροσμενο ταυτόχρονα με βάση το ρόστερ) έχει αρχίσει να...επιστρεφει στην πραγματικότητά της.Μεγάλη η κουραση των Φαιάκων απο τα συνεχη ταξίδια κάθε εβδομάδα,μικρό και αδύναμο ρόστερ θεωρώ πως θα υποστει άλλη μια ήττα στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου.Καλή ομάδα οι Βολιώτες τετοια παιχνίδια πρεπει και μπορουν να τα παίρνουν στη έδρα τους.

Αγωνιστική πτώση και για τον Ηρακλή(όπως φυσιολογικά περιμέναμε)αφου η ομάδα δεν έχει κάνει καν σωστη προετοιμασία το καλοκαίρι με αδύναμο ρόστερ παει στην Ξάνθη που καίγεται για νίκη.Ευκολα ή δύσκολα θα πάρει το ματς η γηπεδούχος.

Τεράστιες οι απουσίες της Αστον Βίλλα με μεγάλο προβλημα στην επιθετική γραμμή.Αντίθετα η Φούλαμ έχει επιστριφες και μέσα στο Λονδίνο είναι δυνατή και παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας.

Η Ζυρίχη σκοράρει με ευκολία ενώ η Μπελιντσονα βρίσκεται σε μεγάλη κρίση και έχει ξεχασει την νίκη για πολλες αγωνιστικές.

Δυάδα με δυνατό ποντάρισμα

ΞΑΝΘΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ--------------1 (στο 1,85)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΚΕΡΚΥΡΑ---------------1(στο 1,8)


Δυάδα με δυνατό ποντάρισμα

ΦΟΥΛΑΜ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ--------------1 (στο 2,15)
ΜΠΕΛΙΝΤΣΟΝΑ-ΖΥΡΙΧΗ--------------2 (στο 1,95)


Καλή επιτυχία και σήμερα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: