INTERWETTEN-100 ΕΥΡΩ ΔΩΡΕΑΝ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Όλοι "γονατίζουν" στην Τούμπα...


Μετά από μεγάλη παύση και καθαρό μυαλό επανερχόμαστε στο αγαπημένο μας χόμπι...το ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου σαφώς και βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τον Ατρόμητο και λογικά κερδίζει σήμερα...Δεν ειμαι σιγουρος οτι θα προκριθεί αλλά την νίκη μπορεί να την κάνει...Από εκεί και έπειτα δεν γνωρίζω τί επιδραση μπορεί να εχει στην ομάδα η ανάμειξη του Αχχιλέα Μπέου με το θεμα των "κασσετών",αλλά τετοια ώρα τέτοια λογια...Το ματς ειναι πολυ κρισιμο,μιλαμε για προκριση σε τελικο κυπέλλου και ολα τα αλλα ζητηματα,εξωαγωνιστικά ή μη μπάινουν σε δεύτερη μοίρα..."Νυν υπέρ πάντων αγών" είναι το σύνθημα που επικρατει στις τάξεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού Β. κι εκεί ποντάρουμε κι εμείς..

Η ΑΕΚ την ευκαιρια της την είχε την Αθήνα να πάρει κάποιο προβάδισμα.Δεν τα κατάφερε..Τωρα τα πράγματα ειναι δυσκολα αφου πάει σε μια έδρα που "γονατισε ο ΟΣΦΠ δυο φορές και όλες οι μεγάλες και αξιόλογες ομάδες(εκτός του ΠΑΟ) εντός κι εκτός Ελλάδος.Η ατμόσφαιρα της Τουμπας είναι μοναδική,πουθενά στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάτι ανάλογο.Δύσκολα να καταφέρει η ΑΕΚ να πάρει αποτέλεσμα στην καυτή εδρα του ΠΑΟΚ.

Τριαδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-----1 (στο 1,8)
ΡΕΑΛ Μ.-ΛΥΩΝ-----1 (στο 1,35)
ΤΣΕΛΣΙ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ---1 (στο 1,3)

Μονό αποδεκτό

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ---1 (στο 2,2)

Ισως κάνω κι ένα trading στο ΓΑΝΔΗ-ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ με αρχικό άνοιγμα στην Σταντάρ ,μιας και βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και παίζει πλήρης....Αποδοση διπλού 3,5 καθολου άσχημα...


Δεν υπάρχουν σχόλια: