INTERWETTEN-100 ΕΥΡΩ ΔΩΡΕΑΝ

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Η ΦΟΡΜΑ ΔΕΝ ΚΟΝΤΡΑΡΕΤΑΙ...

Κάτι πολυ κοινό και χιλοειπωμέμο στους ποδοσφαιρικους χωρους ειναι η φραση "η φορμα δεν κοντράρεται..."

Πραγματι την φορμαρισμενη ομαδα δεν μπορεις να την κοντραρεις ευκολα,ουτε και να αγνοησεις το γεγονος της τρομερης χημειας και συσπειρωσης  που δημιουργουν οι επαναλαμβανομενες επιτυχιες της.

Η πιο φορμαρισμενη ομαδα αυτη την στιγμη στην Ευρωπη ειναι η Μαντσεστερ Σιτι,που πετυχαινει 3 γκολ μεσο ορο ανα παιχνιδι,και 9 συνεχομενες νικες στο Αγγλικο πρωταθλημα σε 10 αγωνιστικες σπαζοντας ολα τα ρεκορ.Υπολογιζουμε και την κρισιμοτητα του σημερινου παιχνιδιου,και την καλη αποδοση (γυρω στο 2,3 η νικη της)και παμε με το διπλο με γερο πονταρισμα αφου ολα ειναι ευνοικα για το στοιχημα μας.

ΝΑΠΟΛΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ---------2 (στο 2,28)

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!


betway.com

2 σχόλια:

MetalDefianceProductions είπε...

Σε ευχαριστω για το σχολιο Αδη.Δεν σε βλεπω συχνα στην γειτονια μας τελευταια:)
Αλλα δεν χανεις και τιποτα.Και γω πλεον εχω σταματησει το συνεχομενο παιχνιδι για πολλους λογους.
Οποτε θελησεις παντως,ελα να φτιαξουμε καμια σελιδα με συνδρομες,pay safe και τα ρεστα.Το χουν ποιασει το...νοημα πολλοι.
(Φυσικα και κανω πλακα:)
Kαλη συνεχεια να εχεις.

ADIS PICKS είπε...

Πραγματι κι εγω δεν παιζω πλεον οπως παλια φιλε Πανθηρα,η κριση που εντεινεται στην Ελλαδα δεν επιτρεπει καθημερινο παιχνιδι.

Οσο για τα συνδρομητικα blogs εχει παραγινει το θεμα,σε λιγο καιρο ελαχιστα ελευθερα θα υπαρχουν...Εκει καταντησαμε να πληρωνουμε για να δουμε ενα προγνωστικο ή μια αρθογραφια..Δυστυχως η πενια τεχνας κατεργαζεται οπως λεει και ο σοφος λαος..