INTERWETTEN-100 ΕΥΡΩ ΔΩΡΕΑΝ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Η Νέα Δημοκρατία έχει συγκεντρώσει το 72% του τζίρου της Unibet!

Η Unibet, εκτός από πρώτη εταιρία που δημοσίευσε αποδόσεις για τις εκλογές της 17ης Ιούνιου 2012 είναι και η τελευταία που θα τις κατεβάσει, καθώς δύο ημέρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση είναι η μοναδική εταιρία που έχει διατηρήσει όλα τα στοιχήματα της online! Και πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, καθώς ο αριθμός στοιχημάτων που έχουν παίξει οι παίκτες της Unibet στις επικείμενες εκλογές είναι ο μεγαλύτερος που έχει παρατηρηθεί ποτέ σε μη αθλητικό γεγονός όπως μας εκμυστηρεύεται ο Kenneth P., επικεφαλής των ειδικών στοιχημάτων της Unibet τα τελευταία χρόνια.

Ειδικότερα στο στοίχημα για τον νικητή των εκλογών ο όγκος στοιχημάτων ξεπέρασε τον αντίστοιχο των γαλλικών εκλογών με τη διακύμανση των αποδόσεων τον τελευταίο μήνα να θυμίζει ασανσέρ. Αρχικά, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησαν από παρόμοιες αποδόσεις (1.80 & 1.95 αντίστοιχα), στη συνέχεια το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά χρίστηκε ξεκάθαρο φαβορί με απόδοση 1.20 και ενώ την προηγούμενη εβδομάδα το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα είχε κλείσει την ψαλίδα ανεβάζοντας και πάλι την απόδοση της ΝΔ στο 1.65, τις τελευταίες δύο ημέρες και μετά από «διαρροές» κρυφών δημοσκοπήσεων η απόδοση της ΝΔ έπεσε πάλι στο 1.30. Ανεξαρτήτως αποδόσεων, το 72% του τζίρου για τον νικητή των εκλογών έχει τοποθετηθεί στη Νέα Δημοκρατία, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι 27% και 1% έχει πάει σε όλα τα υπόλοιπα κόμματα.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα στοιχήματα, ο ειδικός της Unibet αναφέρει ότι στα περισσότερα υπάρχει ισορροπία στις προτιμήσεις των παικτών εκτός από τα ποσοστά που θα συγκεντρώσουν ΠΑΣΟΚ και Χρυσή Αυγή, για αυτό άλλωστε αναγκάστηκε η εταιρία να αλλάζει συνεχώς ποσοστά ή/και αποδόσεις. Χαρακτηριστικά, το under 12.00% του ΠΑΣΟΚ συγκέντρωσε το 95% των στοιχημάτων, τάση που συνεχίστηκε ακόμη και όταν δημιουργήθηκε νέο στοίχημα για over / under 11.30% και πλέον η εταιρία έχει κατεβάσει το όριο του ΠΑΣΟΚ στο 10.00%, αφού οι παίκτες θεωρούν ορατό το ενδεχόμενο να κινηθεί σε μονοψήφιο νούμερο το κόμμα του Ευάγγελου Βενιζέλου!

Ακόμη εντυπωσιακότερη είναι η συμπεριφορά των παικτών της Unibet αναφορικά με το ποσοστό που θα λάβει η Χρυσή Αυγή. Πιο συγκεκριμένα, ενώ οι περισσότεροι παίκτες πόνταραν στο under 4.50% μέχρι την ημέρα του επεισοδίου του εκπροσώπου τύπου της, Ηλία Κασιδιάρη με τις Λιάνα Κανέλλη και Ρένα Δούρου, από την επομένη κιόλας του συμβάντος παρατηρήθηκε μαζική προτίμηση στο over αναγκάζοντας την εταιρία να ανεβάσει το ποσοστό στο 5,40% χωρίς όμως να αλλάξει ριζικά η συμπεριφορά των παικτών, και πλέον η εταιρία έχει ανεβάσει και άλλο το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στο 6,25% δύο ημέρες μόλις πριν τις εκλογές!

Αν θέλετε να δείτε αποδόσεις για όλα τα στοιχήματα των εκλογών επισκεφτείτε το www.unibet.com και την ενότητα «Ειδικά στοιχήματα».

Σχετικά με τη Unibet
Η Unibet ιδρύθηκε το 1997, είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Στοκχόλμης (OMX Nordic Exchange) και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρίες στον κλάδο, προσφέροντας τις υπηρεσίες σε 27 γλώσσες μέσω των website της www.unibet.com. Σήμερα, έχει περισσότερους από 6,5 εκατομμύρια χρήστες σε παραπάνω από 100 χώρες, ενώ για τις χρονιές 2006, 2008 & 2009 κέρδισε το βραβείο της «Καλύτερης εταιρίας στοιχημάτων στην Ευρώπη» από το eGaming review. H Unibet είναι ιδρυτικό μέλος του European Gaming and Betting Association (EBGA) και του Remote Gambling Association (RGA) στη Βρετανία, ενώ ελέγχεται και πιστοποιείται από την eCOGRA σχετικά με τον υπεύθυνο και δίκαιο στοιχηματισμό.




Δεν υπάρχουν σχόλια: