INTERWETTEN-100 ΕΥΡΩ ΔΩΡΕΑΝ

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Προβάδισμα νίκης για τη Βραζιλία

Η Βραζιλία αντιμετωπίζει την Κολομβία για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Αμέρικα.Η Κολομβία με ήττα σήμερα αποχαιρετά τον θεσμό,άρα η πίεση που έχει για ένα θετικό αποτέλεσμα στον σημερινό αγώνα ,είναι τεράστια!! Η άμυνα όμως των Κολομβιανών μπάζει από παντού,ενώ μεσοεπιθετικά δεν τα βρίσκουν και πολύ τα αστέρια της ομάδας.
Η Βραζιλία έχει ήδη μία νίκη και πάει στην ουσία για 2 αποτελέσματα σήμερα.Η νική θα επιφερει την αυτόματη πρόκριση,ενώ μια ισσοπαλία δεν τους ρίχνει ούτε καν από την 1η θέση του ομίλου.

Πιστεύω ότι η υπερβολική πίεση που θα έχει η Κολομβία για θετικό αποτέλεσμα θα στραφεί εναντίον της,και με τους Βραζιλιάνους χαλαρούς να κάνουν το παιχνίδι τους ,ο άσος είναι το πιο δυνατό σημείο σε απόδοση 2,15 στον Stoiximan(υψηλότερη τιμή στην αγορά λόγω της μηδενικής γκανιότας που προσφέρει ο Stoiximan)

Η νίκη της Βραζιλίας είναι το βασικό στοίχημα για σήμερα αλλά θα ρίξω και και λίγα ψιλά στο να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και συνολικά να μπούνε πάνω απο 2,5 γκολ ,αφου θεωρώ ότι 1 γκολ η Κολομβία μπορεί να το βάλει!

ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ------->1 (απόδοση 2,15 με δυνατό ποντάρισμα)

ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ-------> G/G και Over 2,5 (απόδοση 2,45 με μέτριο ποντάρισμα)


Καλή επιτυχία και σήμερα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: