INTERWETTEN-100 ΕΥΡΩ ΔΩΡΕΑΝ

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Mybet:Στοιχηματίστε σε αθλητικά γεγονότα του φετινού καλοκαιριού και μπορείτε να κερδίσετε μέχρι και € 10 000! Κάθε πέμπτο στοίχημα κερδίζει μία SummerCard!


 Μοναδική προσφορά "SummerTime" απο την Mybet ,με την οποία μπορείτε να πολλαπλασιάσετε τα κέρδη σας στο στοίχημα τους καλοκαιρινους μήνες.Η προσφορά ισχύει για παλιούς και νέους παίκτες.

Κάθε παίκτης που τοποθετεί ένα στοίχημα κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς (06/08/2015 έως τις 26/07/2015) συμμετέχει αυτομάτως στην προσφορά και μπορεί να διεκδικήσει πολλά έπαθλα/βραβεία!

Πιο συγκεκριμένα, κάθε πέμπτο κουπόνι στοιχήματος, με ποντάρισμα τουλάχιστον € 5 που τοποθετήθηκε μέσω υπολογιστή ή μέσω μιας κινητής συσκευής,όπως τηλέφωνο ή tablet (m.mybet.com) θα σας δωρίσει ένα SummerBet!!
Μετά την υποβολή του στοίχηματός σας,θα λάβετε  μια αυτοματοποιημένη ειδοποίηση για το βραβείο που κερδίσατε.Στην συνέχεια θα πρέπει να επιλέξετε αν θέλετε να εξαργυρώσετε τα βραβεία στο τέλος της κάθε εβδομάδας(Weekly Earnings) ή αν θέλετε να καταμετρηθούν ως Summerpoints.
Όσο υψηλότερο είναι το ποντάρισμά σας,τόσο υψηλότερα θα είναι τα  Εβδομαδιαία κέρδη(Weekly Earnings) ή τα SummerPoints σας.

Η αύξηση του αριθμού SummerPoints όχι μόνο θα σας βοηθήσει να κινηθείτε πιο ψηλά στην εβδομαδιαία κατάταξη,αλλά θα σας ανεβάσει και στην συνολική Καλοκαιρινή Leaderboard κατάταξη μας. Το πρώτο βραβείο που κατοχυρώνετε έρχεται μαζί με μόλις 1 πόντο SummerPoint!!!

Για να λάβετε τα μέγιστα απο την προσφορά αυτή της Mybet στοχεύστε για το κυρίως βραβείο καθώς ο νικητής θα λάβει μια VIP αμοιβή € 6.000.,που θα καταβληθεί στον λογαριασμό του σε 12 μηνιαίες δόσεις των € 500,με την πρώτη πληρωμή να πραγματοποιείται στην έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζον 2015-2016.

Επιπλέον της προσφοράς αυτής,θα ανταμείβονται οι κορυφαίοι 25 παίκτεςσε εβδομαδιαία βάση,διεκδικώντας βραβεία συνολικής αξίας € 7.000.Αθροίστε όλα τα έπαθλα και θα δείτε οτι αυτό το καλοκαίρι μπορείτε να κερδίσετε έως € 10.000 έξτρα!

Εβδομαδιαία κέρδη είναι τα κερδισμένα βραβεία/points από τη Δευτέρα έως και την Κυριακή και θα πιστώνονται στο λογαριασμό του παίκτη κάθε Δευτέρα.

Μια επισκόπηση των βραβείων για την προσφορά SummerTime μπορείτε να δείτε εδώ.

Επισκεφθείτε την Mybet κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο

(Για τους νέους παίκτες ισχύει και το μπόνους κατάθεσης 100% έως 100 ευρω!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: