INTERWETTEN-100 ΕΥΡΩ ΔΩΡΕΑΝ

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Ο Αναστόπουλος στον πάγκο του ΟΦΗ

Καινούριος προπονητής στον ΟΦΗ ο Νίκος Αναστόπουλος,που σήμερα δίνει το 1ο του ματς απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας.Για τον Ιωνικό το έχουμε ξαναπεί,οτι είναι το 1ο φαβορί για υποβιβασμό.Σε αντίθεση ο ΟΦΗ κοιτάει μόνο την άνοδο.

Αναστάτωση προκάλεσε στον Παναθηναϊκο η ήττα (με άθλια εμφάνιση) από την Κοπεγχάγη. Επιτακτική η νίκη σήμερα για τους πράσινους,αλλιώς βλέπω τον Νιόπλια να κουνάει μαντήλι,και οι οργανωμένοι οπαδοί να τα κάνουν όλα μπάχαλο...

Τραγική(δραματική,μαύρη,οπως θέλετε πείτε το) επέτειος για τους αδικοχαμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ,σε τροχαίο ατύχημα στα Τέμπη πριν απο 11 χρόνια.Έξι παλήκάρια σκοτώθηκαν και ο οδηγός του λεωφορείου την αποφράδα εκείνη μέρα για τον Ελληνικό αθλητισμό.Ακόμη και αν ο ΠΑΟΚ πάει με μισή άμυνα(με βάση το τελευταιο ρεπορτάζ) στο ντέρμπι,υπωχρεούται να νικήσει για να τιμήσει την μνήμη αυτών των παιδιών.Είμαι σίγουρος πως όποιοι και να αγωνιστούν σήμερα στον ΠΑΟΚ θα δώσουν το 110% των δυνάμεων τους και σε συνδυασμό με την καυτή έδρα έχουμε έναν πολύ γερό άσσο!

Μεγάλη κούραση στην Παλέρμο που δίνει το 7ο ματς σε 20 μέρες!!Πάμε με την ξεκούραστη και ποιοτική στην έδρα της Φιορεντίνα.

Συνοπτικά έχουμε:

Δυάδα 1η με δυνατό ποντάρισμα

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΟΦΗ-------2 (στο 2,1)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΟ-----2 (στο 1,6)

Δυάδα 2η με δυνατό ποντάρισμα

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΠΑΛΕΡΜΟ------1 (στο 2,00)
ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ---------------1 (στο 1,95)

Σύστημα 4-5-6

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-----1 (στο 1,9)
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-------2 (στο 2,5)
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΒΕΡΟΙΑ---------------------1 (στο 2,2)
ΤΖΕΝΟΑ-ΜΠΑΡΙ-------------------------1 (στο 2,1)
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ------------1 (στο 2,3)
ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ-ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ---------------1 (στο 2,1)

Καλή επιτυχία!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: