INTERWETTEN-100 ΕΥΡΩ ΔΩΡΕΑΝ

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Με χαλαρούς ρυθμούς....

Άρχισαν τα πρωταθλήματα μετά την εβδομαδιαία διακοπή τους λόγω της διεξαγωγής των αγώνων των εθνικών ομάδων,για αυτο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί,αφού δεν ξέρουμε πώς αυτη η διακοπή έχει επηρεάσει τις ομάδες.Συχνα παρατηρειται το φαινόμενο μετά απο διακοπές πρωταθλημάτων οι ομάδες που βρίσκονταν σε φόρμα να την χάνουν και το αντίστροφο.


Κεκλεισμένων των θυρών θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι ΠΑΟ-ΠΑΟΚ ,παρόλα αυτά πιστεύω πως ο ΠΑΟ θα πάρει την νίκη μιας και ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πως μακριά από την έδρα του δύσκολα τα καταφέρνει φέτος.

Ο Ολυμπιακός πάει χωρίς φιλάθλους στα Πηγάδια,αλλά και τί με αυτό?Ξέρουμε οτι στην πραγματικότητα τα 2 σωματεια είναι αδελφικά και αλληλοστηρίζονται και σε καμμία περίπτωση δεν θέλουν στην Ξάνθη να χαλάσει η φιλία αυτή με την ομάδα τπυ Πειραιά.Ευκολο διπλο κατά την γνώμη μου με πολλά γκολ υπερ των Πειραιωτών.

Ο Πανιώνιος έπαιξε ωραία μπάλα με την Καβάλα αλλά στάθηκε άτυχος(επρεπε τουλαχιστον να φέρει ισοπαλία αν όχι να νικήσει!)Ο Εργοτέλης απογοήτευσε με τον ΠΑΟ και εδειξε μία ομάδα χωρίς αρχή και τέλος.Σε συνδυασμό με την άσχημη προϊστορία που έχει στην Νέα Σμύρνη,ποντάρουμε στον άσσο.

Νίκη και για την Τσέλσι,παρόλο που απουσιάζει ο Ντρογκμπα η ομάδα του Λονδίνου είναι πολύ καλύτερη απο αυτην της Άστον Βίλα.

Συνοπτικά έχουμε:

Δυάδα 1η με δυνατό ποντάρισμα


ΠΑΟ-ΠΑΟΚ----------------1 (στο 1,8)
ΞΑΝΘΗ-ΟΣΦΠ-------------2 με χάντικαπ 1:0 (στο 2,6)

Δυάδα 2η με δυνατό ποντάρισμα

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ------------1 (στο 2,1)
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΤΣΕΛΣΙ----------------2 (στο 1,8)

Επίσης λίγα ψιλά θα ρίξω και στο 2πλο της Βαλένθια.Το σκεπτικό είναι το εξής:Ξέρω πως το να κοντράρεις την Μπαρτσελόνα ισοδυναμεί με τρέλα,αλλά από την άλλη αν θεωρήσουμε οτι η Μπαρτσα θα κάνει το πολύ 1 έως 2 γκέλες εντός έδρας,από ποιές ομάδες θα κινδύνευε?Μα φυσικά απο την Ρεάλ,Βαλένθια,Σεβίλλη και Ατλέτικο.Μόνο αυτές έχουν το ειδικό βάρος να κάνουν την έκπληξη....Σε απόδοση 10+ ριχνω ένα fun bet και...οποιον πάρει ο χάρος....:)

Καλή επιτυχία!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: